onsdag, september 22, 2010

Min första amerikanska champion

För drygt två år sedan köpte jag en tikvalp i USA. Väntan hade varit lång, i första kullen blev det bara två hanar. denna gång två tikar. Jag fick välja först och valde Dot, som hon kallas eftersom hon har en liten fläck på bröstet. Hon skulle stanna hos sin uppfödare Lynn Spohr på Bastion till hon var gammal nog att komma till Sverige. Men sen tittade vi på henne och tänkte att hon nog skulle stanna i USA ett tag till och ställas ut lite. Det gick bra. Mycket bra.

Sen fick hennes syster livmoderinflammation och plötsligt var det bara hon kvar... Enda tiken från en fantastiskt fin kombination - så Lynn frågade om hon kunde få sin första kull i USA också. Självklart fick hon det, sa jag.

Sagt och gjort. Nu är hon färdig champion, parad och förhoppningsvis dräktig. Om allt går bra kommer minst en valp ur kullen hit.

Och fram till dess får jag njuta av min första alldeles egna amerikanska champion på bild. Så håll tillgodo: Bastion's Artist's Proof. Visst är hon vacker?!!

3 kommentarer:

Mira o Molly sa...

Grattis Vera!
Kul med glada nyheter.
Kram från oss alla på Fridhemsgården

D&E sa...

Grattis!! Jättekul att höra om henne och se henne!! Kul att läsa lite om vad som händer hos Er!! Kram eva och Leo (hussen jobbar)!

Nilla, Chelsea o Evita sa...

Vi håller alla tummar för Er - (det blir 6 st totalt) för är det inte dags för lite flyt nu ett tag...